понеделник, 18 август 2014 г.

Добавете своя Клуб в www.mma.bg

Бойци,

месец август се характеризира с активните почивки на морето и голяма част от спортните клубове са в почивка.

Точно затова, ние от екипът на ММА.БГ решихме в този "отпускарски" месец да започнем кампанията по популяризирането на  различните школи в страната.

Всеки ден, информационният портал www.mma-bulgaria.com трупа по над 9 000 посещения, което е една добра аудитория, за хората занимаващи се активно с бойните спортове и здравословния начин на живот.

Точно затова решихме, че точно ТВОЯТ клуб искаме да представим на тази аудитория!

Какво имаме предвид ли?

Всеки посетител на сайта може да разгледа секция "Клубове", където има добавени десетки клубове от различни краища на България до този момент. Но нашата цел е да обхванем максимално много школи в държавата ни, които желаят да анонсират своя клуб, и то напълно БЕЗПЛАТНО!

Как може да се случи това, ще запитате?

Много лесно, може да добавите вашият клуб чрез формата за ДОБАВЯНЕ, може да ни пишете на майла: [email protected], може да ни добавите в Skype: mmabulgaria или да позвъните на познатият ви телефон: 08888 11 210.

И пак повтаряме, всичко това е напълно БЕЗПЛАТНО. Просто ни изпратете вашата информация и до 24 часа тя ще се появи в портала.

По този начин посетителите на сайта ще имат своеобразен каталог, който да помага на всички спортисти, които желаят да открият клуб в града където да живеят.






Няма коментари:

Публикуване на коментар