петък, 14 август 2015 г.

Блокиране на потребители в ММА.БГ

Вече всеки може да блокира даден потребител в сайта на MMA България.

При натискане на иконката след прякора и името на потребителя в коментарите в сайта, той ще бъде добавен в списъка ви с врагове и няма да виждате неговите коментари.


В случай, че сте сдобрили с този човек и смятате, че той вече не представлява такова дразнение за вас, може да го отблокирате като отидете във форума на сайта и от там в "Потребителски панел" и от там избирате най-крайния таб горе "Приятели и врагове".


Избирате името на потребителя, който искате да отблокирате и натискате бутона изпрати.

Така ще виждате отново неговите мнения и коментари.

2 коментара:

  1. Ако добавиш някого като враг ще спреш да виждаш коментарите му, добре, а той спира ли да вижда твоите?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не, той вижда твоите, ти неговите не.

      Изтриване