неделя, 8 декември 2013 г.

Как мога да спечеля ваучер за играта „ММА Коледа“?Всеки фен на свободните боеве в България, може да се включи  коледната игра на ММА България -  „ММА Коледа“.

За да се случи това, трябва да поръчате продукти на някоя от следните марки:


След като даден потребител направи поръчка за 80 лв. на някоя от изброените марки, той влиза автоматично в томбола за раздаването на един от 12-те ваучера на стойност 100 лв., които може да използва в нашият магазин.

За всеки 80 лв. от вашата поръчка с продукти на изброените марки, получавате по един шанс да спечелите. Колкото повече поръчки направите, толкова по-голям е шансът Ви!

Общият брой на раздадените ваучери ще бъде 12.

С всеки ваучер може да закупите продукти в размер на сто лева на горепосочените марки - All MAX, BAD BOY, BIOTECH, BWG, EVERLAST, SAN, SATURN, SZ FIGHTERS, PUNCH TOWN.

Промоцията е валидна до 07.01.2014 г, когато ще бъде обявени имената на последните шест печеливши.

Първите трима от печелившите ще бъдат обявени на 16 декември, следващите на 27 декември!
Всички печеливши  ще бъдат уведомени чрез имейл, а имената им ще бъдат обявени в страницата на MMA.BG и във Facebook.

Всеки от участниците ще бъде регистриран в Коледната ни игра чрез номера на своята поръчка. Всяка ваша поръчка ще бъде включена индивидуално в нашата томбола, т.е. имате реалния шанс да спечелите дори всичките 12 ваучера на обща стойност 1 200 лева!

Всичко зависи от собствения Ви късмет! Пожелаваме ви успех!

П.С.
Очаквайте втората наша коледна изненада на 16 декември. Отново на сайта www.mma.bg

1 коментар:

  1. pg ดีที่สุดเกมออนไลน์ PG SLOT สล็อตบนโทรศัพท์เคลื่อนที่ แบบใหม่ตอนนี้ ของโลก สมัครเล่น SLOT วันนี้รับโบนัส แรกเข้า 100% ในทันทีทันใด โบนัส 50% สำหรับสมาชิกใหม่

    ОтговорИзтриване