понеделник, 3 февруари 2014 г.

Готино е да си първи

Във всички спортове най-сладко е, когато си първи. Тренировките учат на уважение, на борбеност и на амбиция за победа.

Нашата амбиция също е такава. Обичаме да сме първи. Несъмнено участието е важно, но да направиш нещо интересно преди всеки друг е едно от нещата, които ни мотивира да продължаваме напред.


След като създадохме един от най-гъвкавите и изгодни електронни магазини, посветен на комплексните тренировки по бойни спортове и внесохме в България някои от най-известните производители, които преди това можехме само да гледаме на видеозаписи от западни състезания, започнахме да вдигаме летвата и разнообразието все по-високо.

В знак на благодарност за подкрепата на всички, които са част от онлайн обществото ни, направихме песен специално за всички бойци. Скоро към нея ще има и клип, който е посветен на всеки, който е решил да отдели част от времето си в тренировки и в себеизграждане.

Стоим зад първото по рода си мащабно парти, посветено на всички помагали за развитието на сайта - Балканско Гуча парти.


А сега дойде момента и първи да пуснем онлайн новия облик на електронния ни магазин, който е пригоден за по-лека работа и от мобилни устройства. Вече получавате всичко, от което имате нужда за тренировките си, където и да сте, когато пожелаете по много лесен начин.


С това амбициите ни не спират. Тази година очаквайте много приятни изненади от MMA.BG.

Искаме да изразим благодарността си за подкрепата на всички наши приятели, на всички клиенти на магазина, на всички хора, които помагат съдържанието на сайта да е по-качествено с коментарите си. Заедно сме зад една идея и колкото по-задружни сме, толкова по-лесно целите, които си поставяме пред нас и спортовете, които обичаме, ще вървят напред.

Няма коментари:

Публикуване на коментар