петък, 14 март 2014 г.

Био-Инженерни добавки или както всички ги знаем BSN

BSN® - FINISH FIRST

Био-Инженерни добавки и хранене, Inc (BSN ®) е основана през 2001 г. и оттогава се превърна в световен лидер на пазара в областта на спортното хранене  чрез безмилостната си отдаденост към създаването и производството на динамични и модерни продукти.

Продуктите на BSN ®, както и самата марка, са спечелили над 30 награди в спортното хранене в течение на последните пет години, повече от всяка друга компания в бранша. Всичко това е създало огромната популярност на марката и лоялността на милионите потребители ентусиасти и професионални спортисти към фирмата.

Тази позиция е допълнително подсилена и от признаване на дружеството за официална хранителна, доставчик на UFC.

BSN ® има продукти, изпратени до над 40 000 търговци на дребно в национален мащаб и разпределени в над 90 страни по света. Неговата разнообразна продуктова линия  винаги води до резултати, като по-голямата част от продуктите са достатъчно многофункционални и те намират безброй много приложения в начина ни на живот.

BSN ® е поела ангажимент за доставяне на хранителните си добавки и напитки до масовите ппотребители чрез разширяване на каналите за дистрибуция и създаване на иновативни партньорства.




Няма коментари:

Публикуване на коментар