четвъртък, 18 юни 2015 г.

Дай своя коментар за продукт – Вземи 5 лв. остъпка

Дай своя коментар за продукт – Вземи 5 лв. остъпка

Приятели, тъй като от край време вие сте най-важният критерий дали даден продукт е добър и дали си заслужава да бъде закупен или просто е маркетингова реклама, ние от ММА.БГ имаме удоволствие да ви представим най-новата услуга при нас, а именно:

Кажете своето мнение  за даден продукт, който сте използвали, за да може повече хора да разберат дали си струва или не, а като награда ще получите отстъпка в размер на 5 лева от нас.Какво трябва да направя, за да дам своя отзив?

1. Трябва да се логнете в сайта със своето потребителско име и парола;

2. Да отидете на избрания от вас продукт за ревю, който вече сте тествали и да оставите вашето мнение;
    2.1. Ревюто трябва да написано на кирилица и да не е по-късно от 350 символа;
    2.2. Трябва да оставите задължително и оценка за продукта;

3. След като напишете ревю и то бъде одобрено от системата до 1 час, при следващата ви поръчка ще забележите полето "Намаление от ревюта" на стойност -5 лв.


Правила за използване на ваучер:

1. ММА.БГ си запазва правото да анулира ревюто, ако е откраднато от друг сайт или не е адекватно написано.
2. Ваучерът е валиден в срок на 7 дни от неговото одобрение от системата, ако не бъде използван през това време той ще бъде анулиран.
3. Едно ревю може да се използва само за една поръчка. Не можете да натрупвате по няколко намаления за една поръчка, дори и да сте написали повече от едно ревюта. Всяко от ревютата ще бъде начислено поотделно за следващите ви поръчки. Пример: пишете три ревюта едно след друго - в следващите ви три поръчки ще имате намаление от по 5 лв. за всяка.
Няма коментари:

Публикуване на коментар