неделя, 29 април 2012 г.

Откъде дойдохме и накъде отиваме.

Момчета и момичета.

Направихме невъзможното. Стигнахме до тук. Продължаваме напред.

Преди да продължа да пиша първата публикация в нашия блог, искам да изкажа благодарността си на всички приятели, състезатели, треньори и на всички фенове на сайта, допринесли с нещо за неговото развитие. Този сайт си го правим ние и какъвто го направим, такъв ще бъде. Без подкрепата на всеки един, без коментарите, без темите във форума (поне повечето), без добавените материали... сайта нямаше да е същия до момента. Но благодарение на всички, които го посещават и помагат по един или друг начин за развитието му, сайта стигна далеч и има по-смели мечти от всякога.

Благодарим и на всички, които не ни харесват и по един или друг начин ни подливаха и се опитват и до момента да ни подливат вода. Завистта и егоизма са на дълбока почит сред много хора у нас. Но без тях, нямаше да станем толкова силни, нямаше да падаме и да се изправяме и да се научим какво е да станеш след удар и да продължиш напред по-силен и опитен.

Най-важното за нас покрай този сайт са приятелите и заради подкрепата, която получаваме от много хора, ние сме длъжни да продължаваме с труда си. Всички заедно да сме част от нещо голямо, нещо истинско, нещо със смели мечти и способност за реализацията им. То се казва ММА България.

Целта ни е да популяризираме бойните спортове и физическите тренировки в България. Не е тайна, че нашия народ се потиска умишлено и има поставена цел да превърне хората в безхарактерни сенки, без амбиции и цели. Но спорта е един от начините да се възпитава силния дух и волята за победа. Нашата идея е да направим физическите тренировки и бойните изкуства по-популярни и достъпни в България.

Ние сме първите, които обединихме в един сайт тази идея. Първи направихме и онлайн магазин, в който вкарваме качествени аксесоари и добавки на най-ниски цени, за да може всеки желаещ да тренира да няма никакви пречки да го направи. Подпомагаме младите състезатели, както и клубовете в България да развиват своята дейност.

В този блог ще намирате малко лични впечатления и новини около това, което правим. Радваме се, че сме заедно на пътя, по който сме поели. Всичко което правим, го правим със страст и визия. Целите са ни големи и ще се радваме да вървим напред с все повече хора покрай нас.

Очаквайте големи неща от нас. Тепърва започваме.

Няма коментари:

Публикуване на коментар