неделя, 29 април 2012 г.

Колко сме "социални".

автор: Явор

Като всеки модерен сайт и ние сме много "социални" в интернет.. Удобството на ползването на сайта е от голямо значение, затова поддържаме профили в по-големите социални общности. Ето нашите профили, може да следите тези, които са най-удобни за вас.

Facebook профил - нашата официална Facebook страница. Там поставяме всички новини и статии, публикувани в сайта. Важните съобщения също слагаме там. Доста често поставяме връзки към видеоклипове и снимки, които ги няма на нашия сайт. Подновяваме я постоянно, тъй като така или иначе се цикли доста време в Facebook. Ако имате профил, присъединете се, интересно е :)

Twitter профил - имаме си и профил в Twitter. Там се качват автоматично всички публикации, добавени в Facebook страницата ни. Може да следите това, което ви е по-удобно.

Google+ профил - профилът ни в мрежата на Google +. В деня, който Facebook смени изгледа на страниците си, бяхме толкова бесни от наложения насила облик, че решихме да стъпим и в друга социална мрежа. Конкурентът на Facebook е Google+ и макар че не е още много популярен ние поддържаме профилна страница и там.

YouTube профил - нашият официален профил в сайта за видео споделяне. Там качваме всички наши видео материали. Хубаво е да го следите за да сте уведомен за всичко ново, което качваме там. От скоро си купихме хипер яката видеокамера, така че канала тепърва ще се пълни с много клипове.

RSS емисия - това не е профил в някоя друга социална мрежа, но е полезен инструмент за хората, които използват RSS четци да получават на момента всички новини, публикувани в сайта.

За нас е много важно сайта да е гъвкав и лесен за ползване, така че всякакви други предложения и коментари за неща, за които не сме се сетили още, са добре дошли.

2 коментара:

  1. Само така!!!
    Наистина сте социална медия за ММА и бойни изкуства

    Поздравления

    ОтговорИзтриване
  2. 1688upx com เข้า สู่ ระบบ วิธีการเข้าถึงและตะลุยโลกของโอกาสออนไลน์ที่ไม่เหมือนใคร คู่มือครอบคลุมนี้จะนำคุณผ่านกระบวนการขั้นตอนอย่างละเอียด PGSLOT เพื่อให้คุณมีความเชี่ยวชาญ

    ОтговорИзтриване