вторник, 20 ноември 2012 г.

Защо магазинът на ММА България е най-предпочитаният?


Магазинът на ММА България е съществена част от сайта и благодарение на него успяваме да разширяваме, допълваме и поддържаме сайта.

Той също така е и наше голямо хоби, тъй като го направихме с цел да вкараме продукти, които до преди можехме да гледаме само по телевизията. След като магазинът ни стана факт, успяхме да внесем в България за пръв път продукти на производители като Bad Boy, Throwdown, Warrior, Silverstar, Manto, PunchTown, UFC, Tapout, Fighters Only и др. Целта да направим достъпни световноизвестните марки на трениращите у нас вече е факт.

Следващата ни цел беше да направим всичко това възможно най-изгодно за клиентите на магазина така, че те да пазаруват спокойно, знаейки че ще закупят всичко от него на възможно най-изгодната цена.

Затова постепенно въведохме услугите pricematch, VIP карта, подарък към всяка поръчка, както и безплатната доставка за продукти над 20 лв. и предварителния преглед на стоката при получаване.

Последната и най-голяма функционалност, върху която работихме дълго време е вече работеща - програмата за лоялни клиенти. Чрез нея при всяка покупка от нашия магазин, независимо от стойността и, във вашето потребителско име се трупат промоточки, които можете да използвате по всяко време за да получите отстъпки от желаните от вас продукти или да вземете даден продукт напълно безплатно. По този начин искаме всички наши лоялни клиенти да бъдат максимално доволни от пазаруването в магазина.

След цялата работа върху магазина, неоспоримия факт е, че той е най-изгодния магазин за хранителни добавки, облекло и спортна екипировка.

Но не спираме до тук с работата по сайта, тъй като сме планирали още много нововъведения, така че сайтът постоянно търпи развитие.

Чрез вашата подкрепа не спираме работата си, за да популяризираме бойните спортове в България и да направим заниманията с тях по-достъпни за всеки.

Благодарим Ви за подкрепата и доверието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар