неделя, 24 февруари 2013 г.

Харесванията на коментарите


Тъй като зачестиха доста анонимните коментари, които по никакъв начин не допринасят към развитието на сайта, а са с цел провокиране и обида на другите потребители, нашия програмист Витали измисли едно от най-гениалните неща, правени като функционалност в нашия сайт - система с лайкове на мненията, обвързана с онлайн магазина ни.

Как работи системата с лайковете?


Както виждате в момента във форума и при коментарите под материалите в сайта има палчета за гласуване.

Ако коментарът е пълноценен и допринася за дискусията, може да се гласува с палец нагоре. Ако коментарът е обида, може да се гласува с палец надолу. При събрани 5 палеца надолу коментарът се скрива автоматично, тъй като се възприема като несъществен. Може да избирате дали да виждате такива коментари или не.

Как потребителите със стойностни коментари печелят?


За да стимулираме отсяването на стойностните и нестойностните мнения и да подкрепим потребителите на сайта, които допринасят за неговото развитие сме обвързали положителните лайкове (палците нагоре) с магазина. На всеки 20 събрани лайка (общо от всички коментари), потребителят получава 1 промо точка за онлайн магазина. За целта обаче трябва да е регистриран потребител, а не анонимен, за да се знае къде да се трупат промоточките. А повече за промоточките може да прочетете тук:
http://www.mma-bulgaria.com/pages/promo-tochki

Този сайт е за всички нас, хората занимаващи се и живеещи с бойните спортове и тренировки и ние всички със задружни усилия го правим такъв какъвто е.

Сега качеството на съдържанието в коментарите и темите във форума е във ваши ръце. По този начин ще се стимулира качественото съдържание в коментарите, а потребителите които допринасят за развитието на сайта ще бъдат възнаградени за труда си, защото смятаме че така е справедливо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар