сряда, 23 януари 2013 г.

Постигнете вашите спортни цели с Dymatize


Постигнете вашите спортни цели с хранителни добавки Dymatize.


Марката хранителните добавки „Dymatize“ за първи път излиза на пазара през  1994 г. в Далас, Тексас. От тогава до днес  „Dymatize“ се превръща в един от световните лидери на пазара на спортни добавки и предпочитан бранд на милиони фитнес ентусиасти и ММА атлети.

За огромния успех на марката говори предлагането и в над повече от 50 страни по света. С подобно нещо могат да се похвалят само BSN, Gaspari, Optimum Nutrition и още няколко спортни хранителни добавки.


Всеки един аспект от производството до пакетирането е строго контролиран в завода на Dymatize. Брандът поддържа огромна площ за производство, пакетиране и експорт по света, който се простира на площ от над 230, 000 квадратни метра.  Всяка сграда е под строгия контрол на правителството на САЩ и се спазват всички фармацевтични закони на страната.

Заводът на Dymatize е в списъка на „Сертифицираните спортни добавки NSF GMP“, където попадат само най-висококачествените спортни храни на пазара на САЩ.

Цялата гама на Dymatize Nutrition може да откриете в нашия магазин – http://www.mma-bulgaria.com/cart/dymatize.

Така, че може смело и леко арогантно да заявим:

Високи резултати с невероятен вкус – това са хранителните добавки Dymatize!

1 коментар:

  1. การเล่นของค่าย pg slot เว็บ PG เว็บเกมที่มีเกมให้ได้ทดลองเล่นฟรี แล้วก็ยังเป็น PG SLOT รูปแบบใหม่ตอนนี้ของปีแตกง่ายแม้มีทุนน้อยก็เล่นได้

    ОтговорИзтриване