петък, 11 януари 2013 г.

Нова поръчка от магазина на ММА България

В стремежа си за постоянно развитие на информационния портал "ММА България" се стараем да не спираме да подобряваме различни услуги в сайта и магазина ни.

Преди няколко дни търсачката в магазина ни вече е от нов тип, както ние е наричаме "умна търсачка", т.е. при въведена дума предлага резултатите от търсенето заедно с картинка:По-важната промяна вече е в начина за поръчка от магазина ни, който изцяло е променен в изцяло нови стъпки:

Първата промяна е още при закупуването на продукта. След като бъде избран бутонът "Купи" ще ви се зареди нова страница с избора на продукта от къде може да изберете, какво количество от продукта да закупите, размер или вкус.


Ако имате спечелени промо точки от нашия магазин ще ви се визиолизира прозорец в които да въведете колко точно промо точки желаете да използвате за да намалите още повече дадения продукт:


Във втора стъпка само с един клик на мишката може да изберете един от многобройните подаръци от нашия магазин:И последната трета стъпка въвеждате вашите данни и натискате бутона "Изпращане на поръчката"Ако срещнете някакъв проблем в нашия сайт или магазин, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 08888 11 210 или скайп: mmabulgaria.

Няма коментари:

Публикуване на коментар