сряда, 16 януари 2013 г.

Нова марка: Amix - спортните мечти са достижими с Amix


Вече повече от 9 години марка хранителни добавки Amix се налага, като лидер на пазара на хранителните.  За този период от време Amix е наложи в началото първо в Европа, а вече и в меката на хранителните добавки - САЩ. Но с това не свършват цели на компанията производител. Те са готови за всички нови и динамични предизвикателства,  за да бъдат конкурентно способни на световния пазар на хранителни добавки.Фирмата създател на спортната марка Amix е английската фирма “LARGE LIFE LTD“  намираща се в Манчестър.

Мисията на Amix е да използва само топ-суровини за създаването на продуктите, заедно с всички иновации навлизащо в хранителната промишленост. Марката се старае да предлага висококачествени продукти като същевременно да със страхотен вкус.

За успеха на марката говори и голямата гама от продукти, която предлагат. В каталога им всеки спортист, атлет или обичащ здравословния начин на живот човек може да открие нещо за себе си.

Разбира се, за българския пазар е важно нещо и цената на даден продукт, за това продукти се предлагат на максимално добри цени.

Цялата гама на  AMIX™ Nutrition може да откриете в нашия магазин – http://www.mma-bulgaria.com/cart/amix.

Няма коментари:

Публикуване на коментар